Preguntes freqüents

Horari

L’horari del menjador és: de 12.30 a 15.00
Dins d’aquest horari no hi ha servei de consergeria, és per això que us demanem que respecteu al màxim l’hora que comença i/o acaba el servei perquè no podrem obrir la porta en aquest temps , exceptuant casos excepcionals que s’hauran de notificar per correu electrònic o telèfon a:
SERVITABOR
E-mail (servitabor@gmail.com)
Telèfon 93 436 97 91 abans de les 12.00 del migdia.

Medicaments

Per tal d’evitar una possible confusió i tal com marca la normativa vigent, TOTS ELS MEDICAMENTS que s’hagin de donar al migdia, han d’anar amb la dosi exacta dintre d’un envàs o xeringa.
Amb el medicament, s’ha d’omplir el full específic per a medicaments (web escola Tabor) i adjuntar la recepta medica corresponent. No podrem donar cap medicament que no segueixi aquestes indicacions.

Dietes I Al• lèrgies

Si puntualment algun nen/a ha de fer dieta puntual per qualsevol motiu, s’ha de comunicar el mateix dia al mati per correu electrònic o be omplint el document específic penjat a la Web de Servitabor.
En cas d’alguna al•lèrgia alimentària, s’ha de portar un justificant oficial del metge indicant el tipus al•lèrgia o intolerància i quin aliment és el que la provoca.

Tovallons a P-4 P-5 i educació primària

Al menjador seguim amb la línia de l’escola i treballem el reciclatge juntament amb la higiene en aquest espai, per això, demanem que tots els nens i nenes que es queden a dinar des de P-5 fins 6è , portin cada dilluns un tovalló de roba dins d’una bosseta també de roba, tot ha d’anar marcat amb el nom i cognoms ben visibles, els divendres es retornarà a cada infant per rentar-ho. Demanem, en aquest aspecte la col•laboració de les famílies.

Eventualitats

El preu diari del menú eventual pel curs 2021-22 és de 6,33 €. Per utilitzar el servei de menjador eventual cal notificar-ho per correu electrònic o telèfon a Servitabor.
El pagament s’haurà de fer el mateix dia que el nen/a es queda a dinar.

MENU