ACTIVITAT EXTRAESCOLAR  INFORMÀTICA ONLINE

L’activitat d’Informàtica es fa amb la idea de donar a conèixer les possibilitats que ens proporcionen els ordinadors. En especial es fomenta el contacte amb el gran potencial que ens ofereix avui dia Internet.
Aprendre a entendre i utilitzar totes les possibilitats de l’ordinador i de la xarxa Internet és cada vegada més apassionant ja que és una eina que cada cop ofereix noves possibilitats.
Ja sigui per buscar informació per treballs, el retoc d’imatges, la creació de presentacions o comunicar-nos amb el correu electrònic, disposem d’un espai de recursos infinit.
La informàtica on line és una eina creativa i és interessant que abans de trobar-nos amb el problema de no saber que fer un cop estem davant de l’ordinador coneguem les possibilitats que ens ofereix, sense oblidar els riscos que poden haver-hi.
Començar a entendre aquests conceptes alhora de fer servir l’ordinador ens permetrà saber com ens podem moure.
Tot això sense oblidar agafar un bon hàbit en el moment de seure davant de la pantalla.
Avui dia a Internet podem trobar un gran ventall d’eines gratuïtes, com aplicacions d’ofimàtica, imatge o jocs creatius, que val la pena veure i fer servir.
Aquesta extraescolar, per tant, tracta de passar-ho bé i donar a conèixer les possibilitats que ens ofereix la informàtica i Internet als més petits, i va dirigida a nens de entre 7 i 12 anys, adaptant-nos als diferents nivells i capacitats.

ACTIVITAT DIRIGIDA PER: NACHO DE RAMÓN
ACTIVITAT DIRIGIDA A NENS DE: 2n a 6è
DURADA DE L’ACTIVITAT: 1 H.

MENU