Informàtica i robòtica

L’activitat Inforboti-k es fa amb la idea de donar a conèixer les possibilitats que ens proporciona internet, així com introducció al mon de la robòtica.

Aprendre a entendre i utilitzar totes les possibilitats a Internet és cada vegada més apassionant ja que és una eina que cada cop ofereix noves possibilitats.

Ja sigui per buscar informació per treballs, el retoc d’imatges, la creació de presentacions o comunicar-nos amb el correu electrònic o construir i controlar el nostre propi robot, disposem d’un espai de recursos infinit.
La informàtica és una eina creativa i és interessant que abans de trobar-nos amb el problema de no saber que fer un cop estem davant de l’ordinador coneguem les possibilitats que ens ofereix, sense oblidar els riscos que també poden haver-hi. tenint eines per enfrontar-los.
Començar a entendre aquests conceptes alhora de fer servir l’ordinador ens permetrà saber com ens podem moure.
A Internet podem trobar un gran ventall d’eines gratuïtes, com aplicacions d’ofimàtica, imatge o jocs creatius, que val la pena veure i fer servir. Sense oblidar agafar un bon hàbit en el moment de seure davant de la pantalla.
Aquesta extraescolar, per tant, tracta de passar-ho bé i donar a conèixer les possibilitats que ens ofereix la informàtica, la robòtica i Internet als més petits, i va dirigida a nens de entre 7 i 12 anys, adaptant-nos als diferents nivells i ritmes d’aprenentatge.

Podeu veure un exemple de les aplicacions utilitzades a extraescolars.info que és la xarxa social que fem servir per els infants que fan l’activitat.

ACTIVITAT DIRIGIDA PER: Nacho
ACTIVITAT DIRIGIDA A NENS DE: 2n a 6è
DURADA DE L’ACTIVITAT: 1 H.

MENU