Activitats Extraescolars Servitabor/AFA Curs 2018-19

Post 9 of 77

Us presentem una breu descripció de les activitats extraescolars pel curs 2018-19

Les activitats començaran l’1 d’octubre de 2018

Les dates d’inscripció son del 28 de Maig a 8 de juny, de dilluns a divendres de 9.00 a 12.30 i dimarts i dijous de 16.00 a 17.00

Per descarregar-vos el full d’inscripció, conèixer la normativa de les activitats extraescolars i saber més extensament les programacions de les activitats consulteu a www.servitabor.com.

L’assignació de plaça no serà per ordre d’arribada. En el cas que hi hagi més demanda que oferta, es farà un sorteig entre totes les inscripcions entregades dins el termini d’inscripció. Els nens i nenes que continuïn amb l’activitat extraescolar que ja estan fent aquest curs tindran prioritat a l’hora d’assignar la plaça (excepte piscina)

Inscripció Piscina:

P-3, P-4 i P-5:

Heu d’omplir full d’inscripció i entregar al despatx de Servitabor. No hi ha renovació. En cas que hi hagi mes demanda que places disponibles es farà un sorteig

1r:

S’acull a la campanya ‘Ja nedo’ que promou l’Ajuntament de Barcelona. Per aquest curs no hi ha límit de places . La quota de piscina per aquest cas rep una subvenció econòmica

2n a 6è:

S’ha de omplir el full d’inscripció indicant si és renovació o nova inscripció. Les renovacions per aquest cursos tenen plaça garantida.

En alguns casos les activitats podrien canviar de dia i/o hora. Us ho comunicarem un cop hagin finalitzat les inscripcions i sapiguem com queden els grups.

ACTIVITATS

PISCINA:

L’activitat es desenvolupa a la piscina del poliesportiu Sagrada Família. Servitabor amb els seus monitors, només en fa l’acompanyament i control de vestidors.

Preu: 28,90€/mes (excepte 1r de primària que està subvencionat per l’ajuntament de BCN sota la campanya ”Ja nedo” i té un preu de 12,40€/mes)

Do we speak?

Activitat enfocada primordialment en practicar l’expressió oral en anglès a través de jocs, música, art, jocs de rol i conversa espontània.

Preu: 22,00€/mes
Impartida per: Silvia Oliva

Let’s play in english

El principal objectiu es que els infants es familiaritzin amb la llengua anglesa. La finalitat es que puguin seguir la classe i entenguin el que passa i de que es parla. Ho treballarem amb diferents activitats com son cançons, contes o bé manualitats, a més de les dinàmiques de classe per ensenyar vocabulari .

Preu: 22,00€/mes
Impartida per: A concretar.

INFORBOTI-K

Aquí el infants aprenen com fer servir un ordinador, amb totes les possibilitats que ens ofereix Internet, que van des de fer servir eines de comunicació, dibuix, presentacions, mecanografia i programació.

Aquest any però amb la novetat d’incloure la Robòtica ja que sent una activitat totalment relacionada amb la programació té afegit  l’estimul de poder construir i controlar els teus propis robots des de l’ordinador.

Preu: 25,00€/mes
Impartida per: Nacho de Ramón

PERCUSSIÓ 

Els alumnes, aprendran els diferents instruments utilitzats en la música afro-llatina, des de el djembé fins el tambor batà. Els coneixeran tant en la seva forma com en el seu timbre i la seva aplicació dins d’una formació percutiva .

Preu: 22,00€/mes
Impartida per: Albert Blasco

INSTRUMENTAL POP-ROCK

En aquesta activitat ens endinsarem en el mon del pop-rock coneixerem la seva historia, la seva musica. Farem entre els participants una roda d’instruments on tindran l’oportunitat de tastar-los tots i familiaritzar-nos amb ells i poder aconseguir tocar-los tots junts i sonar com un grup .

Preu: 27,00€/mes
Impartida per: Albert Blasco

GUITARRA

Qui no ha volgut aprendre a tocar la guitarra alguna vegada? En aquest taller podràs aprendre a tocar les teves cançons preferides o, si ja en saps, treure aquella que mai et surt. Aprendrem fórmules rítmiques, a acompanyar cançons amb acords i les bases de l’harmonia de forma pràctica .

Preu: 26,00€/mes
Impartida per: Albert Blasco

DANSA ( Jazz, Contemporani , hip-hop):

Amb aquestes classes aprenen a coordinar els seus moviments, milloren en agilitat i equilibri i guanyen habilitat en l’oïda musical, a més del sentit del ritme, memòria i expressió corporal. Gaudiran de coreografies senzilles i divertides emprant la música i els passos més actuals que tant agraden als infants.

Preu: 22,00€/mes
Impartida per: Andrea Sanchez

ESCACS i JOCS D’ESTRATEGIA

Activitat per adquirir un bon raonament lògic, càlcul, presa de decisions, amb acceptació dels propis errors.

Respecte envers els altres, paciència, comprensió lectora, expressió oral i escrita, memòria, orientació espacial, concentració, reflexió, empatia…

Preu: 22,00€/mes
Impartida per Jordi Parrayre

ARTS CREATIVES

L’activitat d’arts creatives està creada per fomentar el treball artístic i cognitiu d’ infants de diferents edats. La programació de l’activitat està dividida en tres àmbits; treballem la creativitat i les manualitats amb material reciclat, cuinem i creem plats divertits, i ens introduïm a la costura .

Preu: 23,00€/mes
Impartida per : Roser Vendrell

ART VISUAL I PLÀSTICA

El dibuix i la pintura seran la base del taller, encara que posarem en coneixement altres tècniques artístiques (estampació,collage, modelatge…)
Impartida per : Carina Gomez

IOGA PER NENS I NENES

El Ioga ajuda als infants a entrar en contacte amb el seu cos i les seves emocions i els ajuda a expressar-los, els ofereix un espai per a experimentar de forma lliure i creativa.

Jugant els nens i nenes aprenen a respirar bé i a utilitzar aquest ritme vital per equilibrar-se i entrar en contacte amb si mateix. En el grup poden desenvolupar les seves idees amb creativitat i imaginació compartint-les amb els altres infants, enriquint-se mútuament.

Preu: 29,00€/mes
Impartida per: Carme Pujol

Graella ACTIVITATS EXTRAESCOLARS 2018-19
thumbnail of graella-extraescolars

MENU